Rörmokare i Simrishamn

Annons:
Rörmokare i Simrishamn - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Simrishamn. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Simrishamn vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Simrishamn rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Simrishamn.
Annons:

Rörmokare i Simrishamn

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Simrishamn vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Simrishamn.

Österlens Rörinstallationer
Skanshillsg. 3
272 36 SIMRISHAMN


Liljas Ekoenergi AB
Kurrabacken 17
272 94 SIMRISHAMN


Cimbrishamns Rör & Fastighetsservice AB
Lindhagag. 6 A
272 36 SIMRISHAMN

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Simrishamn varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Simrishamn samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Simrishamn och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Simrishamn

I Simrishamn finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Simrishamn.

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånarantal: 6527, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Simrishamn om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Simrishamn än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Simrishamn.

I Simrishamn fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Simrishamn. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Simrishamn som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.