Rörmokare i Perstorp

Annons:
Rörmokare i Perstorp - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Perstorp. Sammanlagt finns det 9 olika företag som arbetar som rörmokare i Perstorp vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Perstorp rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Perstorp.
Annons:

Rörmokare i Perstorp

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Perstorp vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Perstorp.

Rörledningsfirma Werner Nilsson
Ekorrstigen 4
284 36 Perstorp


Bravida Sverige AB
Industriparken
284 34 Perstorp


Recirk AB
Stockholmsv. 29
284 32 Perstorp


Ic Svets O Rör AB
Bäckav. 3 A
284 32 PerstorpRörledningsfirman Werner Nilsson AB
Ekorrstigen 2


Soldar AB
Ugglestigen 2
284 37 PERSTORP


Skånes VVS & Energi Teknik I Perstorp AB
Köpmang. 11
284 31 PERSTORPLeif Johnny Roger Lindberg
Postg. 1 E


Danielsson Quality Pipe System AB, Mats
Industriparken 554
284 34 Perstorp

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Perstorp varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Perstorp samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Perstorp och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Perstorp

I Perstorp finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Perstorp.

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Perstorp om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Perstorp än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Perstorp.

I Perstorp fanns det totalt 9 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Perstorp. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Perstorp som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.