Rörmokare i Påarp

Annons:
Rörmokare i Påarp - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Påarp. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Påarp vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Påarp rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Påarp.
Annons:

Rörmokare i Påarp

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Påarp vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Påarp.

Bm Energiservice Gas-Olja-El AB
Lokv. 55
253 52 Påarp


Total VVS & Industri AB TVIAB
Vedelövsv. 15
253 53 PÅARP

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Påarp varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Påarp samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Påarp och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Påarp

I Påarp finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Påarp.

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Yta: 159,70 hektar
Invånarantal: 2789, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Påarp om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Påarp än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Påarp.

I Påarp fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Påarp. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Påarp som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.