Rörmokare i Oxie

Annons:
Rörmokare i Oxie - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Oxie. Sammanlagt finns det 7 olika företag som arbetar som rörmokare i Oxie vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Oxie rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Oxie.
Annons:

Rörmokare i Oxie

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Oxie vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Oxie.

VVS-Control AB
Stensåkerv. 110
238 33 Oxie


Oxie Ventilations AB
Hammarbacksvägen
238 36 OXIE


Gas & Oljeeldningstjänst
Svängedammsg. 2
238 37 Oxie


Allsvensk Reparations-Service AB
Länsmansv. 8
238 43 OXIE


Nydala Bygg & Renovering
Virkesv. 7 E
238 37 Oxie


Ljunggrens Värme och Sanitet AB
Törringev. 1
238 43 OXIE


A & D Allfix
Oshögav. 37
238 32 OXIE

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Oxie varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Oxie samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Oxie och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Oxie

I Oxie finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Oxie om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Oxie än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Oxie.

I Oxie fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Oxie. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Oxie som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.