Rörmokare i Osby

Annons:
Rörmokare i Osby - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Osby. Sammanlagt finns det 7 olika företag som arbetar som rörmokare i Osby vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Osby rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Osby.
Annons:

Rörmokare i Osby

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Osby vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Osby.

Osby VVSservice AB
Hallarydsv. 6
283 36 OSBY


Anderssons Rör Eftr. Lars Eek
Åkroksg. 6
283 36 OSBY


Brimer Va Produktion AB
Gunnänga 2016
283 91 Osby


F.T.C. Fredrik Torkelsson Construction
Sibbarp 3286
283 91 Osby


Newmans VVS AB
Fabriksg. 4
283 31 Osby


Sahlins Rör AB
Tegvägen 5
283 44 Osby


Rörmontage I Osby AB
Gärdesv. 7
283 44 Osby

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Osby varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Osby samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Osby och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Osby

I Osby finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Osby.

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Osby om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Osby än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Osby.

I Osby fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Osby. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Osby som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.