Rörmokare i Örkelljunga

Annons:
Rörmokare i Örkelljunga - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Örkelljunga. Sammanlagt finns det 12 olika företag som arbetar som rörmokare i Örkelljunga vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Örkelljunga rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Örkelljunga.
Annons:

Rörmokare i Örkelljunga

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Örkelljunga vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Örkelljunga.

Ohlins Rörledningsfirma, AB
Sälgliden 10
286 36 ÖRKELLJUNGA


Krohns Svetsningsverkstad AB
Hammarsmedsg. 1
286 32 ÖRKELLJUNGA


Värmeackumulator I Örkelljunga AB
Hammarsmedsg. 2
286 32 ÖRKELLJUNGA


Söderåsens Mark & Bygg HB
Norrelid 11
286 31 örkelljunga


RS Rörledningsfirma
V. Flinka 452
286 91 örkelljunga


Hjelmsjö Vvs
Ringkullav. 5
286 35 örkelljunga


Värmeteknik Bo Andersson
V. Flinka 442
286 91 örkelljunga


Enbergs VVS AB
Onsjög. 29
286 32 ÖRKELLJUNGA


Eliassons VVS Försäljning I Örkelljunga AB
Skytteparksv. 20
286 37 örkelljunga


Eliassons VVS Service AB
Skytteparksv. 20
286 37 örkelljunga


CSAB
Hammarsmedsg. 7
286 32 ÖRKELLJUNGA


Ljungs Rör AB, Håkan
Valhallav. 17
286 31 örkelljunga

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Örkelljunga varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Örkelljunga samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Örkelljunga och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Örkelljunga

I Örkelljunga finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Örkelljunga.

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Örkelljunga om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Örkelljunga än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Örkelljunga.

I Örkelljunga fanns det totalt 12 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Örkelljunga. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Örkelljunga som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.