Rörmokare i Önnestad

Annons:
Rörmokare i Önnestad - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Önnestad. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Önnestad vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Önnestad rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Önnestad.
Annons:

Rörmokare i Önnestad

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Önnestad vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Önnestad.

Rörtjänst i Norra Ströö
Rålambsdalsv. 55
291 93 önnestad


HB Johannessons Åkeri
Färlövsv. 3
291 73 önnestad

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Önnestad varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Önnestad samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Önnestad och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Önnestad

I Önnestad finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Önnestad.

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Yta: 176,89 hektar
Invånarantal: 1378, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Önnestad om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Önnestad än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Önnestad.

I Önnestad fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Önnestad. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Önnestad som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.