Rörmokare i Nyhamnsläge

Annons:
Rörmokare i Nyhamnsläge - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Nyhamnsläge. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Nyhamnsläge vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Nyhamnsläge rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Nyhamnsläge.
Annons:

Rörmokare i Nyhamnsläge

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Nyhamnsläge vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Nyhamnsläge.

Pålsjö VVS
Spireav. 4
263 75 Nyhamnsläge


Nya Österberg & Bengtsson VVS AB
Eleshultsv. 33
263 75 Nyhamnsläge


Palmqvists Värmepumpsservice, AB
Eleshultsv. 16
263 75 Nyhamnsläge


Österberg & Bengtsson VVS AB, Nya
Eleshultsv. 33
263 75 Nyhamnsläge

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Nyhamnsläge varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Nyhamnsläge samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Nyhamnsläge och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Nyhamnsläge

I Nyhamnsläge finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Nyhamnsläge.

Nyhamnsläge ligger vid kusten norr om Höganäs och är numera en del av tätorten Höganäs. Orten består mestadels av villabebyggelse men det finns också några mindre flerfamiljshus i centrum. En mindre småbåtshamn finns i byn och söder om denna finns en lång sandstrand med en väl tilltagen badbrygga.

Yta:
Invånarantal: 1500, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Nyhamnsläge om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Nyhamnsläge än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Nyhamnsläge.

I Nyhamnsläge fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Nyhamnsläge. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Nyhamnsläge som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.