Rörmokare i Lund

Annons:
Rörmokare i Lund - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Lund. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Lund vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Lund rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Lund.
Annons:

Rörmokare i Lund

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Lund vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Lund.

Imtech VS-teknik AB
Annedalsv. 2 B
227 64 Lund


S E Fredriksson Rörinstallationer AB
Klosterängsv. 13
226 47 Lund


Lunds Värme & Sanitets AB
Tellusg. 13
224 57 LUND

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Lund varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Lund samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Lund och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Lund

I Lund finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lund om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Lund än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Lund.

I Lund fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Lund. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Lund som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.