Rörmokare i Lövestad

Annons:
Rörmokare i Lövestad - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Lövestad. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Lövestad vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Lövestad rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Lövestad.
Annons:

Rörmokare i Lövestad

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Lövestad vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Lövestad.

Vanstads Smedja, HB
Per-emils v. 9
275 70 LÖVESTAD


Brick&Stones In Skåne AB
Åkareg. 9
275 72 LÖVESTAD

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Lövestad varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Lövestad samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Lövestad och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Lövestad

I Lövestad finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Lövestad.

Lövestad är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Lövestad växte fram som stationssamhälle under mitten av 1800-talet, vid Ystad-Eslövs Järnväg (numera nerlagd, persontrafiken upphörde 1981). Banan hade även en hållplats i Lövestadby, kyrkby i Lövestads socken belägen strax söder om Lövestad.

Yta: 74,64 hektar
Invånarantal: 643, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lövestad om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Lövestad än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Lövestad.

I Lövestad fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Lövestad. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Lövestad som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.