Rörmokare i Lönsboda

Annons:
Rörmokare i Lönsboda - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Lönsboda. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Lönsboda vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Lönsboda rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Lönsboda.
Annons:

Rörmokare i Lönsboda

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Lönsboda vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Lönsboda.

AB Ah Cederqvist & Söner
Norreg. 2
280 70 LÖNSBODA


Ingemar Svenssons Rörfirma
Rönneboda
280 70 LÖNSBODA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Lönsboda varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Lönsboda samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Lönsboda och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Lönsboda

I Lönsboda finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Lönsboda.

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånarantal: 1903, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lönsboda om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Lönsboda än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Lönsboda.

I Lönsboda fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Lönsboda. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Lönsboda som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.