Rörmokare i Lomma

Annons:
Rörmokare i Lomma - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Lomma. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Lomma vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Lomma rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Lomma.
Annons:

Rörmokare i Lomma

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Lomma vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Lomma.

Lomma Lasses Rör & Svets
070 - 641 34 21Laddes Rörservice AB
040 - 41 02 90VVS-Tjänst i Malmö
Vinstorpsv. 31
234 37 LOMMA


Lomma Oljeservice AB
Stjärng. 3
234 31 LOMMA


Lindströms Rörlednings AB
Strandv. 37
234 36 Lomma

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Lomma varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Lomma samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Lomma och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Lomma

I Lomma finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lomma om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Lomma än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Lomma.

I Lomma fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Lomma. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Lomma som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.