Rörmokare i Limhamn

Annons:
Rörmokare i Limhamn - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Limhamn. Sammanlagt finns det 11 olika företag som arbetar som rörmokare i Limhamn vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Limhamn rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Limhamn.
Annons:

Rörmokare i Limhamn

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Limhamn vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Limhamn.

N.H. Nordström AB
Odeng. 42
216 14 Limhamn


Limhamns Rörmontering AB
Hyllie Kyrkov. 51 A
216 16 LimhamnEnergitjänst AB
Järnvägsg


Novada AB
Linnég. 126 B
216 18 LimhamnBo Andersson Rörservice AB
Sunnanv. 53


Comfort Bad & Energi i Limhamn AB
Linnég. 36
216 14 Limhamn


Re-New AB
Krossverksg. 5
216 16 Limhamn


Skåne Rör KB
R F Bergsg. 30
216 14 Limhamn


ControTech i Malmö AB
Limhamnsgårdens Allé 3
216 16 Limhamn


Norra Stackpannan Ekon För
Roddareg. 20 A
216 12 LimhamnBecato Rör KB
Idrottsg

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Limhamn varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Limhamn samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Limhamn och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Limhamn om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Limhamn än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Limhamn.

I Limhamn fanns det totalt 11 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Limhamn. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Limhamn som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.