Rörmokare i Landskrona

Annons:
Rörmokare i Landskrona - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Landskrona. Sammanlagt finns det 11 olika företag som arbetar som rörmokare i Landskrona vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Landskrona rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Landskrona.
Annons:

Rörmokare i Landskrona

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Landskrona vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Landskrona.

Jobsab Interpiping System AB
Järvgatan 8
261 22 Landskrona


Allt I Vatten & Värme I Landskrona AB
Gjuterig. 4
261 35 Landskrona


Svenska LC Svets & Markproffs AB
Stormg. 39 B
261 38 LANDSKRONA


Centralvärme, AB
Lundåkrag. 27
261 35 Landskrona


Carl-Philips VVS AB
Lundåkrag. 27
261 35 Landskrona


Vatten & Värme AB
Gjuterig. 4
261 35 Landskrona


Landskrona Rörservice
Järnvägsg. 11
261 32 LANDSKRONA


Jvf Rörinstallationer AB
Rattg. 11
261 51 Landskrona


SITA Sverige AB
Varvsv. 125
261 35 Landskrona


VVS Optimering I Sverige AB
Tullstorpsv. 81
261 91 LandskronaScanel International AB
Dockg. 61

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Landskrona varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Landskrona samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Landskrona och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Landskrona

I Landskrona finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Landskrona.

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Landskrona om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Landskrona än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Landskrona.

I Landskrona fanns det totalt 11 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Landskrona. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Landskrona som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.