Rörmokare i Kristianstad

Annons:
Rörmokare i Kristianstad - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kristianstad. Sammanlagt finns det 11 olika företag som arbetar som rörmokare i Kristianstad vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kristianstad rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kristianstad.
Annons:

Rörmokare i Kristianstad

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kristianstad vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kristianstad.

Malmberg Miljöhantering AB
Estrids v. 4
291 65 Kristianstad


Vvs-Service Skåne AB
V. Storg. 33
291 31 KRISTIANSTAD


AB Kristianstads Värmepumpservice
Skepparslövsv. 255
291 92 Kristianstad


Imtech VS-teknik AB
Karlsg. 22
291 59 KRISTIANSTAD


Avloppsjouren
Kristianstad
291 32 Kristianstad


Österslövs Rör AB
Arkelstorpsv. 85
291 94 Kristianstad


Rörmontering Kristianstad AB
Industrig. 22
291 36 Kristianstad


100% Rent Vatten Sverige AB
Hedentorpsv. 9
291 62 KRISTIANSTAD


Achieve Energisystem AB
Nya Boulevarden 12
291 21 Kristianstad


Österslövs Gräv & Anläggning AB
Arkelstorpsv. 81
291 94 Kristianstad


Spolarna
Tueängsv. 15
291 92 Kristianstad

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kristianstad varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kristianstad samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kristianstad och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kristianstad

I Kristianstad finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kristianstad.

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kristianstad om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kristianstad än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kristianstad.

I Kristianstad fanns det totalt 11 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kristianstad. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kristianstad som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.