Rörmokare i Köpingebro

Annons:
Rörmokare i Köpingebro - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Köpingebro. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Köpingebro vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Köpingebro rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Köpingebro.
Annons:

Rörmokare i Köpingebro

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Köpingebro vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Köpingebro.

Merilä, Pertti
Krigsstigen 2
271 72 KÖPINGEBRO


Carlsteins Rörservice
Hemv. 12
271 72 KÖPINGEBRO

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Köpingebro varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Köpingebro samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Köpingebro och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Köpingebro

I Köpingebro finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Köpingebro.

Köpingebro är med drygt 1 100 invånare den näst största tätorten i Ystads kommun i Skåne län. 1894 anlade Ystads sockerraffinaderi ett råsockerbruk på orten, något som gjorde att samhället blev en viktig ort för den svenska sockerindustrin.

Yta: 98 hektar
Invånarantal: 1134, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Köpingebro om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Köpingebro än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Köpingebro.

I Köpingebro fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Köpingebro. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Köpingebro som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.