Rörmokare i Klågerup

Annons:
Rörmokare i Klågerup - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Klågerup. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Klågerup vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Klågerup rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Klågerup.
Annons:

Rörmokare i Klågerup

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Klågerup vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Klågerup.

Vinninge VVS AB
Vismarlövsv.
233 76 KLÅGERUP


Lomma Värme&
Eksholmsvägen
233 76 KLÅGERUP


Lomma Värme & Sanitet Håkan Persson & Co HB
Eksholmsvägen
233 76 KLÅGERUP


Byt Brunn I Skåne AB
Fredentorpsv. 10
233 76 KLÅGERUP


KVF AB
Fredentorpsv. 10
233 76 KLÅGERUP

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Klågerup varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Klågerup samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Klågerup och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Klågerup

I Klågerup finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Klågerup.

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånarantal: 1904, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Klågerup om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Klågerup än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Klågerup.

I Klågerup fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Klågerup. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Klågerup som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.