Rörmokare i Kivik

Annons:
Rörmokare i Kivik - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kivik. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Kivik vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kivik rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kivik.
Annons:

Rörmokare i Kivik

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kivik vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kivik.

Bamses Rör
Hjälmaröd Björkdungen
Kivik


Olle Möllers Rör AB
Ravlunda 2924
Kivik

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kivik varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kivik samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kivik och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kivik

I Kivik finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kivik.

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kivik om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kivik än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kivik.

I Kivik fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kivik. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kivik som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.