Rörmokare i Kågeröd

Annons:
Rörmokare i Kågeröd - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kågeröd. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Kågeröd vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kågeröd rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kågeröd.
Annons:

Rörmokare i Kågeröd

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kågeröd vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kågeröd.

DALSTORPS RÖRMOKERI Per Persson
Böketoftav. 2080
268 76 KÅGERÖD


Carl-Axel Mobergs Rörledningsfirma
Stenestad 1804
268 76 KÅGERÖD


Kågeröds Värmeservice
Liahusg. 15
268 77 Kågeröd


Alex Kita VVS Filial
Pålstorpsv. 9
268 77 KågerödJibe Klimatteknik
Olstorpsv

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kågeröd varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kågeröd samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kågeröd och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kågeröd

I Kågeröd finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kågeröd.

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kågeröd om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kågeröd än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kågeröd.

I Kågeröd fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kågeröd. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kågeröd som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.