Rörmokare i Hörja

Annons:
Rörmokare i Hörja - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hörja. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Hörja vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hörja rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hörja.
Annons:

Rörmokare i Hörja

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hörja vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hörja.

Klimakom AB
Åleden 16
282 94 HÖRJA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hörja varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hörja samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hörja och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hörja

I Hörja finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hörja.

Hörja är en småort i Hässleholms kommun och kyrkby i Hörja socken i Skåne cirka 6 km norr om Tyringe. Hörja kyrka är byggd av gråsten. I dag kvarstår långhus och kor från medeltiden.

Yta: 29 hektar
Invånarantal: 193, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hörja om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hörja än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hörja.

I Hörja fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hörja. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hörja som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.