Rörmokare i Höör

Annons:
Rörmokare i Höör - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Höör. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Höör vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Höör rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Höör.
Annons:

Rörmokare i Höör

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Höör vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Höör.

Rörbranschen Sverige
Industrig. 17
243 32 Höör


Avloppsjouren & Byggnadsentreprenören i Skåne AB
Rolsberga Böstofta 901
243 96 HöörPerssons Rör AB, Alf
Verkstadsg


Nitage, Nilsson Arne
Elisetorpsv. 4
243 93 HÖÖR


Smide & VVS
Nyby 706
243 95 HÖÖR

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Höör varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Höör samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Höör och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Höör

I Höör finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Höör om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Höör än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Höör.

I Höör fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Höör. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Höör som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.