Rörmokare i Harlösa

Annons:
Rörmokare i Harlösa - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Harlösa. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Harlösa vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Harlösa rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Harlösa.
Annons:

Rörmokare i Harlösa

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Harlösa vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Harlösa.

E Olssons Rörläggeri AB
Solhällan
241 65 Harlösa


Jvs Värmepumpsservice
Skolv. 4
241 64 HARLÖSA


Dv Rörinstallationer HB
Hammarlunda Möllehuset
241 64 HARLÖSA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Harlösa varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Harlösa samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Harlösa och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Harlösa

I Harlösa finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Harlösa.

Harlösa är en tätort i Eslövs kommun i Skåne, belägen ett par kilometer från Vombsjön. I Harlösa finns cementindustri och livsmedelsindustri med Harlösa Charkuterier. Tidigare fanns här Molinderska konservfabriken, i folkmun kallad mejeriet, som tillverkade kondenserad mjölk som såldes till fartyg världen över.

Yta: 77,91 hektar
Invånarantal: 763, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Harlösa om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Harlösa än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Harlösa.

I Harlösa fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Harlösa. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Harlösa som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.