Rörmokare i Hammenhög

Annons:
Rörmokare i Hammenhög - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hammenhög. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Hammenhög vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hammenhög rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hammenhög.
Annons:

Rörmokare i Hammenhög

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hammenhög vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hammenhög.

Jerry Anderssons Rör AB
Norreg. 2
276 50 Hammenhög

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hammenhög varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hammenhög samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hammenhög och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hammenhög

I Hammenhög finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hammenhög.

Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Yta: 104,11 hektar
Invånarantal: 908, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hammenhög om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hammenhög än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hammenhög.

I Hammenhög fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hammenhög. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hammenhög som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.