Rörmokare i Glimåkra

Annons:
Rörmokare i Glimåkra - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Glimåkra. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Glimåkra vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Glimåkra rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Glimåkra.
Annons:

Rörmokare i Glimåkra

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Glimåkra vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Glimåkra.

Glimåkra Värme- & Sanitetstjänst AB
Hemlingev. 28
280 64 GLIMÅKRA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Glimåkra varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Glimåkra samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Glimåkra och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Glimåkra

I Glimåkra finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Glimåkra.

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Glimåkra om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Glimåkra än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Glimåkra.

I Glimåkra fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Glimåkra. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Glimåkra som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.