Rörmokare i Glemmingebro

Annons:
Rörmokare i Glemmingebro - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Glemmingebro. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Glemmingebro vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Glemmingebro rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Glemmingebro.
Annons:

Rörmokare i Glemmingebro

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Glemmingebro vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Glemmingebro.

Österlens Gas-Service AB
S. Spjutstorpsv. 319
270 21 Glemmingebro

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Glemmingebro varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Glemmingebro samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Glemmingebro och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Glemmingebro

I Glemmingebro finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Glemmingebro.

Glemmingebro är en tätort i Ystads kommun och kyrkby i Glemminge socken i Skåne, belägen vid Riksväg 9 öster om Ystad. Strax öster om orten finns byn Glemminge-Tågarp. Glemmingebro är främst en bostadsort. Här finns Glemminge kyrka. I byn finns bland annat en livsmedelsaffär, två antikaffärer, ett snickeri och en bygghandel.

Yta: 48 hektar
Invånarantal: 376, år 2011

Här kan du läsa mer om orten Glemmingebro om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Glemmingebro än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Glemmingebro.

I Glemmingebro fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Glemmingebro. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Glemmingebro som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.