Rörmokare i Genarp

Annons:
Rörmokare i Genarp - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Genarp. Sammanlagt finns det 9 olika företag som arbetar som rörmokare i Genarp vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Genarp rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Genarp.
Annons:

Rörmokare i Genarp

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Genarp vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Genarp.

Gert Pettersson Construction HB

Wernerssons VVS AB
Lyngby 723


Jönsson & Svensson Fastighetsservicei Genarp AB
Risav. 3
247 72 GENARP


Leifs V V S i Genarp AB
Genarp
247 72 GENARP


Strandqvist Rör AB
Slånbärsstigen 11
247 70 GENARP


Thomas VVS I Genarp AB
Rådjursstigen 13
247 72 GENARP


Richmars VVS
070 - 841 74 58Bertil Ohlsson Mark & Underhåll AB
Hans Ringares v. 6
247 71 Genarp


Håkansson, Stefan
Hässleberga 551
247 99 Genarp

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Genarp varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Genarp samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Genarp och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Genarp

I Genarp finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Genarp.

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Genarp om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Genarp än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Genarp.

I Genarp fanns det totalt 9 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Genarp. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Genarp som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.