Rörmokare i Fleninge

Annons:
Rörmokare i Fleninge - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Fleninge. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Fleninge vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Fleninge rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Fleninge.
Annons:

Rörmokare i Fleninge

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Fleninge vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Fleninge.

Greenbox Energy AB
Fleningevägen 419
254 77 FLENINGE

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Fleninge varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Fleninge samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Fleninge och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Fleninge

I Fleninge finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Fleninge.

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Fleninge om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Fleninge än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Fleninge.

I Fleninge fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Fleninge. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Fleninge som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.