Rörmokare i Fjälkinge

Annons:
Rörmokare i Fjälkinge - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Fjälkinge. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Fjälkinge vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Fjälkinge rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Fjälkinge.
Annons:

Rörmokare i Fjälkinge

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Fjälkinge vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Fjälkinge.

Rörtjänst i Fjälkinge AB
Steglitsv. 1
290 34 FJÄLKINGE


TJ VVS-Service
Steglitsv. 2
290 34 FJÄLKINGE


Pma Rörinstallationer AB
Alfred Fjelners v. 2
290 34 FJÄLKINGEFjälkinge Rör AB
Steglitsv


NKarlssons Värme & Industriservice AB
Fjällbov. 1
290 34 FJÄLKINGE

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Fjälkinge varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Fjälkinge samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Fjälkinge och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Fjälkinge

I Fjälkinge finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Fjälkinge.

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Fjälkinge om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Fjälkinge än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Fjälkinge.

I Fjälkinge fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Fjälkinge. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Fjälkinge som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.