Rörmokare i Färlöv

Annons:
Rörmokare i Färlöv - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Färlöv. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Färlöv vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Färlöv rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Färlöv.
Annons:

Rörmokare i Färlöv

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Färlöv vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Färlöv.

Rörmokaren i Färlöv
Fru Marines v. 13
291 75 Färlöv


Sylwans VVS AB
Adinalv. 107 -5
291 95 Färlöv


Emmaro Förvaltnings AB
Fru Marines v. 13
291 75 Färlöv


Moffe
Palmagårdsv. 8
291 95 Färlöv


Aja - Produkter HB
Hästhagsv. 17
291 75 Färlöv

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Färlöv varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Färlöv samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Färlöv och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Färlöv

I Färlöv finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Färlöv.

Färlöv är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Färlövs socken i Skåne. Byn brändes av svenskarna den 6 februari 1612 och av danskarna den 31 juli 1678. Då brändes hela byn ned förutom Klockaregården. I Färlöv finns Färlövs kyrka, en livsmedelsbutik samt en pizzeria.

Yta: 91,50 hektar
Invånarantal: 1026, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Färlöv om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Färlöv än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Färlöv.

I Färlöv fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Färlöv. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Färlöv som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.