Rörmokare i Degeberga

Annons:
Rörmokare i Degeberga - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Degeberga. Sammanlagt finns det 7 olika företag som arbetar som rörmokare i Degeberga vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Degeberga rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Degeberga.
Annons:

Rörmokare i Degeberga

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Degeberga vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Degeberga.

Cederholms Rör AB
Tingsv. 12
297 31 Degeberga


Eltjänster Degeberga-Vittskövle AB
Örtagårdsv. 1
297 31 Degeberga


Munkahage Fastighets AB
Örtagårdsv. 1
297 31 Degeberga


Degeberga Rör AB
Lökarödsv. 550 -80
297 95 Degeberga


Pejes VA-Teknik AB
Saxamöllev. 16
297 32 DEGEBERGA


Fastbränsletjänst Syd AB
Smedkroken 13
297 31 Degeberga


Pe:S Rör och Smide
Kyllingarödsv. 15
297 94 DEGEBERGA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Degeberga varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Degeberga samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Degeberga och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Degeberga

I Degeberga finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Degeberga.

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Degeberga om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Degeberga än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Degeberga.

I Degeberga fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Degeberga. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Degeberga som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.