Rörmokare i Bjuv

Annons:
Rörmokare i Bjuv - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Bjuv. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Bjuv vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Bjuv rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Bjuv.
Annons:

Rörmokare i Bjuv

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Bjuv vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Bjuv.

Bjuvs Rör AB
Glimmerg. 3
267 35 Bjuv


Dina Rör Syd AB
Kvarng. 21
267 34 BJUV


Teknisk Enhet
Verkstadsg. 1
267 39 Bjuv


Solkraft Syd AB
Byg. 12
267 40 Bjuv

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Bjuv varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Bjuv samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Bjuv och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Bjuv

I Bjuv finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Bjuv.

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bjuv om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Bjuv än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Bjuv.

I Bjuv fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Bjuv. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Bjuv som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.