Rörmokare i Bjärnum

Annons:
Rörmokare i Bjärnum - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Bjärnum. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Bjärnum vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Bjärnum rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Bjärnum.
Annons:

Rörmokare i Bjärnum

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Bjärnum vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Bjärnum.

Wallmec
Björkeröd 3217
280 20 BJÄRNUM


RörMontören i Bjärnum AB
Ängsstigen 12
280 20 BJÄRNUM


Pumpmontering I Vinslöv AB
Verumsv.
280 22 BJÄRNUM


Henry Jensen M.E.F.
Björnholm 3205
280 20 BJÄRNUM


Bengt Arnes Rör i Bjärnum
Farstorpsv. 18
280 20 BJÄRNUM

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Bjärnum varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Bjärnum samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Bjärnum och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Bjärnum

I Bjärnum finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Bjärnum.

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bjärnum om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Bjärnum än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Bjärnum.

I Bjärnum fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Bjärnum. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Bjärnum som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.