Rörmokare i Billesholm

Annons:
Rörmokare i Billesholm - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Billesholm. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Billesholm vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Billesholm rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Billesholm.
Annons:

Rörmokare i Billesholm

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Billesholm vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Billesholm.

Andreassons Rörsvets & Montage
Idv. 3
267 71 Billesholm


VVS & Energiinstallationer I Skåne AB
Svalörtsg. 10
267 72 BILLESHOLM

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Billesholm varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Billesholm samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Billesholm och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Billesholm

I Billesholm finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Billesholm om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Billesholm än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Billesholm.

I Billesholm fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Billesholm. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Billesholm som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.