Rörmokare i Båstad

Annons:
Rörmokare i Båstad - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Båstad. Sammanlagt finns det 12 olika företag som arbetar som rörmokare i Båstad vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Båstad rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Båstad.
Annons:

Rörmokare i Båstad

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Båstad vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Båstad.

Hallavara Smidesverkstad AB
Skallahögsv. 16
269 91 BÅSTAD


Båstad Rör AB
Åhusv. 42
269 31 BÅSTAD


KÅ-GE Produkter
Sönnertorpsv. 91
269 94 Båstad


Pers Värmepumpsmontering AB
Erikstorpsv. 100
269 93 BÅSTAD


Miljöenergikonvertering I Mälardalen AB
Hovshallav. 146
269 91 BÅSTAD


Pers Värmepumpsmontering
Erikstorpsv. 100
269 93 BÅSTAD


Driftoptimering I Sverige AB
Killebäckstorpsv. 302
269 93 BÅSTAD


Torekovs Rörtjänst AB
Knopgränd 2
269 95 BÅSTAD


WiWa Byggentreprenad AB
Ängalagsv. 645
269 91 BÅSTAD


Johansson, Leif Roger Christe
Ängalagsv. 256
269 95 BÅSTAD


Jonsab VVS AB
Ängelholmsv. 263
269 42 BÅSTADBåstad Värmepumps Center AB
Spångv

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Båstad varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Båstad samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Båstad och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Båstad

I Båstad finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Båstad.

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Båstad om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Båstad än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Båstad.

I Båstad fanns det totalt 12 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Båstad. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Båstad som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Skåne.