Rörmokare i Tjällmo

Annons:
Rörmokare i Tjällmo - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Tjällmo. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Tjällmo vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Tjällmo rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Tjällmo.
Annons:

Rörmokare i Tjällmo

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Tjällmo vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Tjällmo.

Tjällmo Vatten & Värme AB
Länsv. 58
590 34 Tjällmo


Nicklas Alltjänst O Vvs
Länsv. 95
590 34 Tjällmo


Rörfirma Roger Johansson
Hultängsv. 21
590 34 Tjällmo

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Tjällmo varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Tjällmo samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Tjällmo och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Tjällmo

I Tjällmo finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Tjällmo.

Tjällmo är en tätort i Motala kommun. Den är belägen längs länsväg 211, 20 km norr om sjön Boren och är kyrkbyn i Tjällmo socken. På orten finns (2016) bland annat en grundskola, en livsmedelsbutik och ett gatukök. Tjällmo har kollektivtrafik genom Östgötatrafikens landsbygdslinje 623 från Borensberg.

Yta: 71,11 hektar
Invånarantal: 557, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Tjällmo om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Tjällmo än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Tjällmo.

I Tjällmo fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Tjällmo. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Tjällmo som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Östergötland.