Rörmokare i Lotorp

Annons:
Rörmokare i Lotorp - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Lotorp. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Lotorp vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Lotorp rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Lotorp.
Annons:

Rörmokare i Lotorp

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Lotorp vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Lotorp.

Energi & VVS Göran Nilsson AB
Torgv. 11
610 13 LOTORP


Tyrres Allservice
Sågmästarv. 1
610 13 LOTORP


Nyköpings Rörteknik AB
Lorebergsv. 11
610 13 LOTORP

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Lotorp varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Lotorp samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Lotorp och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Lotorp

I Lotorp finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Lotorp.

Lotorp är en tätort i Finspångs kommun, utmed vägen mellan Finspång och Vingåker. Lotorps järnbruk anlades 1635 av Gillis de Flon. Bruket lades ned 1916 och större delen skogen och övriga markerna tillhöriga bruket övertogs av Fiskeby fabriks AB som en tid fortsatte att driva Yxvikens sågverk norr om Lotorp.

Yta: 95,91 hektar
Invånarantal: 701, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lotorp om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Lotorp än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Lotorp.

I Lotorp fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Lotorp. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Lotorp som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Östergötland.