Rörmokare i Linghem

Annons:
Rörmokare i Linghem - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Linghem. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Linghem vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Linghem rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Linghem.
Annons:

Rörmokare i Linghem

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Linghem vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Linghem.

Harstad VVS HB
Harstad Oxelberga
585 63 LINGHEM


Göran Karlsson VVS & El
Stratomta 1
585 62 Linghem


Lindalen Kyl- och Värmepumpservice
Särstadsv. 7
585 63 LINGHEM


Lasse Rörmokare
Ullälva 5
585 63 LINGHEM

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Linghem varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Linghem samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Linghem och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Linghem

I Linghem finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Linghem.

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Linghem om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Linghem än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Linghem.

I Linghem fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Linghem. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Linghem som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Östergötland.