Rörmokare i Kisa

Annons:
Rörmokare i Kisa - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kisa. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Kisa vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kisa rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kisa.
Annons:

Rörmokare i Kisa

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kisa vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kisa.

Ternstedt Invent AB
Enebyg. 50
590 38 KISA


Värmekompaniet I Linköping
Tornhagsv. 5
590 37 Kisa


Kisa Rör
Torpg. 1
590 38 KISA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kisa varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kisa samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kisa och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kisa

I Kisa finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kisa.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kisa om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kisa än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kisa.

I Kisa fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kisa. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kisa som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Östergötland.