Rörmokare i Kimstad

Annons:
Rörmokare i Kimstad - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kimstad. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Kimstad vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kimstad rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kimstad.
Annons:

Rörmokare i Kimstad

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kimstad vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kimstad.

Rör-Olsson i Kimstad AB
Skogskullev. 15
610 20 Kimstad

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kimstad varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kimstad samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kimstad och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kimstad

I Kimstad finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kimstad.

Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Yta: 143,87 hektar
Invånarantal: 1510, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kimstad om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kimstad än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kimstad.

I Kimstad fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kimstad. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kimstad som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Östergötland.