Rörmokare i Boxholm

Annons:
Rörmokare i Boxholm - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Boxholm. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Boxholm vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Boxholm rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Boxholm.
Annons:

Rörmokare i Boxholm

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Boxholm vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Boxholm.

Boxholmsteknik, AB
Frebyv. 3
590 13 BOXHOLM


Boxholm Produktion AB
Verkstadsv.
590 12 Boxholm


Hedenlunds Rör & Fastighetsservice HB
Gärdslätt Smedhagen 1
590 16 Boxholm

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Boxholm varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Boxholm samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Boxholm och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Boxholm

I Boxholm finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Boxholm.

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånarantal: 3194, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Boxholm om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Boxholm än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Boxholm.

I Boxholm fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Boxholm. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Boxholm som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Östergötland.