Rörmokare i Borensberg

Annons:
Rörmokare i Borensberg - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Borensberg. Sammanlagt finns det 2 olika företag som arbetar som rörmokare i Borensberg vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Borensberg rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Borensberg.
Annons:

Rörmokare i Borensberg

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Borensberg vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Borensberg.

Borensbergs Rör AB
Fågelsjöv. 24
590 31 BORENSBERG


Stures N Rörinstallationer AB
Sundlingsv. 7
590 31 BORENSBERG

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Borensberg varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Borensberg samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Borensberg och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Borensberg

I Borensberg finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Borensberg.

Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Yta: 240,25 hektar
Invånarantal: 2886, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Borensberg om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Borensberg än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Borensberg.

I Borensberg fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Borensberg. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Borensberg som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Östergötland.