Rörmokare i Storå

Annons:
Rörmokare i Storå - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Storå. Sammanlagt finns det 3 olika företag som arbetar som rörmokare i Storå vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Storå rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Storå.
Annons:

Rörmokare i Storå

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Storå vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Storå.

Storå Rör AB
Industriv. 8
711 76 Storå


Jocke H Skog och Sprinklerservice AB
Kallernäs Solberga 178
711 96 StoråBergslagens VVS AB
Kallernäs 565

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Storå varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Storå samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Storå och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Storå

I Storå finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Storå.

Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Yta: 612,81 hektar
Invånarantal: 1933, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Storå om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Storå än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Storå.

I Storå fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Storå. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Storå som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Örebro.