Rörmokare i Sköllersta

Annons:
Rörmokare i Sköllersta - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Sköllersta. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Sköllersta vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Sköllersta rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Sköllersta.
Annons:

Rörmokare i Sköllersta

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Sköllersta vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Sköllersta.

Göthlins Rör AB
Kävesta
697 94 SKÖLLERSTA

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Sköllersta varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Sköllersta samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Sköllersta och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Sköllersta

I Sköllersta finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Sköllersta.

Sköllersta är en tätort i östra delen av Hallsbergs kommun, Örebro län och kyrkbyn i Sköllersta socken. Sköllersta ligger cirka 22 km söder om Örebro. I Sköllersta finns Sköllersta kyrka, Kävesta folkhögskolaoch en låg- och mellanstadieskola - Sköllersta skola.

Yta: 164,18 hektar
Invånarantal: 1131, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sköllersta om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Sköllersta än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Sköllersta.

I Sköllersta fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Sköllersta. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Sköllersta som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Örebro.