Rörmokare i Pålsboda

Annons:
Rörmokare i Pålsboda - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Pålsboda. Sammanlagt finns det 4 olika företag som arbetar som rörmokare i Pålsboda vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Pålsboda rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Pålsboda.
Annons:

Rörmokare i Pålsboda

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Pålsboda vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Pålsboda.

Bennys Rör o. Industrisvets AB
Kärrsv. 14 A
697 30 Pålsboda


Oddmi AB
Stenstorp Karlsberg 127
697 92 PålsbodaIlvanbo Allservice AB
IlvanboErlandssons Rörfirma
Käfsterud

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Pålsboda varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Pålsboda samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Pålsboda och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Pålsboda

I Pålsboda finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Pålsboda.

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Pålsboda om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Pålsboda än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Pålsboda.

I Pålsboda fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Pålsboda. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Pålsboda som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Örebro.