Rörmokare i Östansjö

Annons:
Rörmokare i Östansjö - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Östansjö. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Östansjö vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Östansjö rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Östansjö.
Annons:

Rörmokare i Östansjö

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Östansjö vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Östansjö.

Fahlströms Rörservice
Äspe Lindåsen 193
694 93 östansjö

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Östansjö varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Östansjö samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Östansjö och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Östansjö

I Östansjö finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Östansjö.

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Östansjö om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Östansjö än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Östansjö.

I Östansjö fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Östansjö. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Östansjö som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Örebro.