Rörmokare i Nora

Annons:
Rörmokare i Nora - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Nora. Sammanlagt finns det 6 olika företag som arbetar som rörmokare i Nora vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Nora rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Nora.
Annons:

Rörmokare i Nora

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Nora vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Nora.

A V D Värme o. Vatten AB
Prästg. 28
713 31 NORA


Pershyttans Vvs, AB
Pershyttan 847
713 91 NORA


Ukh Holding AB
Aspvägen 15
713 30 NoraMauritz Värme & Entreprenad AB
Skördev. 18


Vikers Konst- & Metallgjuteri Vkm, AB
Rådstugug. 15
713 31 NORA


Bengans Rörsevice Nora
Barkv. 12
713 30 Nora

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Nora varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Nora samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Nora och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Nora

I Nora finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Nora.

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånarantal: 6526, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Nora om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Nora än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Nora.

I Nora fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Nora. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Nora som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Örebro.