Rörmokare i Lindesberg

Annons:
Rörmokare i Lindesberg - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Lindesberg. Sammanlagt finns det 7 olika företag som arbetar som rörmokare i Lindesberg vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Lindesberg rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Lindesberg.
Annons:

Rörmokare i Lindesberg

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Lindesberg vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Lindesberg.

Bergslagens VVS AB
Löparg. 4
711 34 LINDESBERG


Fastighetsservice
Basv. 1
711 35 Lindesberg


Nev AB
Smedjeg. 9
711 30 LINDESBERG


Rörfirma Folke Carlson AB
Skogalundsv. 2
711 31 Lindesberg


B Källmans Rör AB
Snuggan 33
711 91 Lindesberg


AB Vs & Energi Lindesberg
Åstigen 27
711 35 LindesbergLindesbergs VVS/EL AB
Stafettgatan 16

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Lindesberg varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Lindesberg samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Lindesberg och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Lindesberg

I Lindesberg finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lindesberg om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Lindesberg än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Lindesberg.

I Lindesberg fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Lindesberg. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Lindesberg som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Örebro.