Rörmokare i Laxå

Annons:
Rörmokare i Laxå - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Laxå. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Laxå vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Laxå rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Laxå.
Annons:

Rörmokare i Laxå

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Laxå vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Laxå.

Möörks Rör AB
Kyrkog. 3
695 30 Laxå


Wojab, AB
Järnvägsg. 12
695 30 Laxå


Winds Individual Solutions AB
Smedjeg. 11
695 32 LaxåLindåsen Rör AB
LindåsvBravida Sverige AB
Maskinv. 2

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Laxå varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Laxå samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Laxå och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Laxå

I Laxå finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Laxå.

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Laxå om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Laxå än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Laxå.

I Laxå fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Laxå. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Laxå som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Örebro.