Rörmokare i Kopparberg

Annons:
Rörmokare i Kopparberg - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Kopparberg. Sammanlagt finns det 5 olika företag som arbetar som rörmokare i Kopparberg vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Kopparberg rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Kopparberg.
Annons:

Rörmokare i Kopparberg

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Kopparberg vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Kopparberg.

Bergslagens Energigasteknik AB
Ö. Löa 618
714 94 Kopparberg


Westholms Rör, AB
Gruvfogdeg. 10 B
714 30 Kopparberg


Holfves VVS & Entreprenad AB
Ö. Löa Eriksberg 720
714 94 KopparbergLöa Entreprenad & Rör AB
Ö. Löa 619


GlS Rör & Fastighetsservice
Ö. Löa 619
714 94 Kopparberg

Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Kopparberg varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Kopparberg samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Kopparberg och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Kopparberg

I Kopparberg finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kopparberg om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Kopparberg än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Kopparberg.

I Kopparberg fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Kopparberg. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Kopparberg som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Örebro.