Rörmokare i Hjortkvarn

Annons:
Rörmokare i Hjortkvarn - erfarna och duktiga rörmokare som du kan anlita rör att byta, laga och lägga nya rör i din villa eller bostadsrätt i Hjortkvarn. Sammanlagt finns det 1 olika företag som arbetar som rörmokare i Hjortkvarn vilka du anlita för rördraging. För att du ska få bästa pris och låg kostand på rörarbete i Hjortkvarn rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika rörmokarna i vår listan nedanför. Bra kan också vara att höra med grannar för att få referenser till bra rörmokare i Hjortkvarn.
Annons:

Rörmokare i Hjortkvarn

Nedan finner ni vår lista över alla rörmokare i Hjortkvarn vilka du kan kontakta för olika typer av uppdrag inom rör och rördragning i Hjortkvarn.

Rörkrökaren I Hallsberg, AB
070 - 560 14 17


Annons:

Pris för rörmokare

Det pris och kostnad som det innebär att anlita en rörmokare i Hjortkvarn varierar en del beroende på vilken rörmokare du anlitar i Hjortkvarn samt typen av uppdrag som ska utföras. Bäst är att du kontaktar ett par olika rörmokare i Hjortkvarn och ber att få offerter på det arbete som ska utföras.

Rörfakta om orten Hjortkvarn

I Hjortkvarn finns det minst ett företag som arbetar inom rör och rörmokeri, nedan finns mer information om orten Hjortkvarn.

Hjortkvarn är en tätort i Bo socken i sydöstra delen av Hallsbergs kommun belägen vid riksväg 51. Hjortkvarn är ett mindre brukssamhälle vars största arbetsplats är Hjortkvarn Timber (sågverk). I övrigt finns en lanthandel och förskola samt en obemannad tankstation. Hjortkvarn var en station vid Norra Östergötlands Järnvägar.

Yta: 91,07 hektar
Invånarantal: 238, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hjortkvarn om det skulle vara intressant att ta del av mer information om Hjortkvarn än saker relaterat till rörmokare och rörmokeri i Hjortkvarn.

I Hjortkvarn fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan när du vill få hjälp med rör och rördragning i Hjortkvarn. Skulle det vara så att du inte hittade någon lämplig rörmokare i Hjortkvarn som du vill anlita kan de leta vidare i ändra orter i Örebro.